Un País en Comú

#unpaisencomu

Com funciona?

Un País en Comú és un procés participatiu on la gent comuna volem pensar, debatre i decidir col·lectivament com ha de ser el futur del nostre país. 

Per poder-hi dir la teva has d’entrar al plataforma de participació, registrar-hi un nou perfil usuari i després validar-te a través d’un correu electrònic que t’enviarem.

Accedeix a la plataforma aquí

Aquest procés participatiu comença el 29 de gener i durarà fins als inicis d’abril. Hi haurà una plataforma web de participació on qualsevol persona podrà fer aportacions respecte a las bases polítiques d’aquest nou espai que persegueix aconseguir una Catalunya més sobirana, més lliure, més igual, més diversa i fraternal. També es faran més de 70 tallers repartits per tot el territori, on debatrem i pensarem col·lectivament solucions als problemes que afecten la nostra vida diària, segons temes i territoris.

A principis d’abril es farà una gran assemblea on es votaran les conclusions que hagin sorgit d’aquest procés participatiu. 

Aquest són els diferents eixos de treball sobre els quals ens ocuparem:

1. Un nou model econòmic i ecològic basat en el bé comú
2. Un nou model de benestar per una societat més justa i igualitària
3. Un país fratern i sobirà en tots els àmbits
4. Una revolució democràtica i feminista
5. Un país inclusiu on càpiga tothom
6. Un projecte de país des de tots els territoris

Aquí trobaràs les normes de participació i el funcionament de la plataforma

Descarrega el document base

Comptem amb tu: la gent comuna sabem quins són els problemes reals que ens afecten i hem de decidir conjuntament quines solucions impulsarem des dels carrers i les institucions. Si tenim la capacitat d’imaginar com és el país que volem, podrem aixecar-lo amb les nostres mans.

Apunta’t al procés de construcció d’Un País en Comú!