Un País en Comú

#unpaisencomu

Jordi Cuixart i Xavier Domènech es reuneixen per analitzar la situació política de Catalunya

Jordi Cuixart i Xavier Domènech es reuneixen per analitzar la situació política de Catalunya

El president d’Òmnium i el coordinador general d’Un País en Comú coincideixen en la necessitat de seguir treballant per un referèndum

El president d’Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, i el coordinador general d’Un País en Comú, Xavier Domènech, s’han trobat aquest divendres al migdia a la seu d’Òmnium Cultural per analitzar la situació política del país i els reptes que caldrà afrontar els propers mesos. Cuixart i Domènech han coincidit en una diagnosi clara: la necessitat de seguir treballant per fer possible la celebració d’un referèndum vinculant, una tasca amb la que tant Òmnium Cultural com Un País en Comú estan compromesos.

Tots dos han posat en valor els grans consensos amb els partits sobiranistes i els èxits col·lectius, i han destacat la importància del Pacte Nacional pel Referèndum com a eix vertebrador de les demandes dels catalans i les catalanes. En aquest sentit, Domènech ha traslladat a Cuixart la predisposició de l’espai polític que lidera, Un País en Comú, de recollir les propostes que la societat els faci arribar a través d’Òmnium. Cuixart, al seu torn, ha manifestat a Domènech la satisfacció de l’entitat que presideix pel naixement d’una nova força política sobiranista i ha emmarcat la trobada en la predisposició que sempre ha demostrat Òmnium Cultural de trobar-se amb totes les forces polítiques sobiranistes del país.

A la trobada també hi han assistit Lucia Martín, portaveu i coordinadora de Relacions amb la Societat Civil d’Un País en Comú, i Jordi Bosch, Marina Gay i Marcel Mauri, membres de la Junta directiva d’Òmnium Cultural.