Xavier Garcia Garcia

< Torna al llistat de candidatures
Tinc 61 anys i per tant una certa vida recorreguda que em permet tenir experiència i poder aportar-la a aquest nou subjecte polític que estem construint entre totes i tots. Des de molt aviat he tingut unes motivacions socials a favor dels més necessitats , aquestes varen ésser les raons que des de ben jove em van motivar assumir un compromís polític. Des de els anys durs de la dictadura en la clandestinitat i des de la democràcia actualment sempre he tingut clar al costat de qui tenia que estar, per aquí tenia que lluitar i servir i aquest senzillament eren i són com he dit els més necessitats. La meva experiència en la lluita social i política va tenir els seus orígens (1972) en els comitès clandestins de batxillerat i la universitat , així com en organitzacions juvenils en l’antic Casal de Montserrat al barri de S. Pere, Santa Caterina i la Riber (Barcelona). On fèiem el possible per organitzar als nens i la joventut fent que locals, en un primer moment destinats a grups de fora del barri, s’obrissin a les necessitats del barri En les associacions de veïns de la Sagrera i més tard a Sant Andreu ( Barcelona) on em vaig iniciar en las lluites veïnals, com la recuperació de la Rambla de Sant Andreu i la lluita per una escola pública com la Pegaso. Ja més tard i a Castellar del Vallès, on actualment visc, he mantingut el meu compromís polític participant activament en la vida social, molt especialment en les AMPES, en diverses organitzacions com Castellar Sostenible , Assemblea d’aturats essent l’any 2003 regidor per ICV a l’ajuntament . Actualment com soci de Som Energia participo activament en la seva difusió i en la lluita contra del canvi climàtic i per la sobirania energètica Soc llicenciat en Econòmiques per la UAB, pots graduat en Economia i Gestió de la Administració pública, post grau de Gestió Fiscal, estudis no finalitzats de postgrau en el Pensament filosòfic i econòmic del sistema capitalista, així com altres estudis en la creació d’empreses, actualment a la universitat de l’Experiència de la universitat de Barcelona cursant filosofia . Estic jubilat per tant amb molt de temps, he treballar en el mont de l’empresa priva així com durant molts anys l’administració local. Estic interessat en poder formar part de la coordinadora per impulsar aquest nou subjecte polític, puc aportar molta experiència tant política, intel·lectual i principalment humana, essent aquest última, crec, la més important. Gràcies pel vostre interès i com deia el cantant : som més dels que ells volen i diuen
Xavier Garcia Garcia

Tinc 61 anys i per tant una certa vida recorreguda que em permet tenir experiència i poder aportar-la a aquest nou subjecte polític que estem construint entre totes i tots.

Des de molt aviat he tingut unes motivacions socials a favor dels més necessitats , aquestes varen ésser les raons que des de ben jove em van motivar assumir un compromís polític.

Des de els anys durs de la dictadura en la clandestinitat i  des de la democràcia actualment sempre he tingut clar al costat de qui tenia que estar, per aquí tenia que lluitar i servir i aquest senzillament eren i són com he dit els més necessitats.

La meva experiència en la lluita social i política va tenir els seus orígens  (1972) en els comitès clandestins de batxillerat i  la universitat , així com en  organitzacions juvenils en l’antic Casal de Montserrat al barri de S. Pere, Santa Caterina i la Riber (Barcelona). On fèiem el  possible per organitzar als nens i la joventut fent que locals, en un primer moment destinats a grups de fora del barri, s’obrissin a les necessitats del barri

En les associacions de veïns de la Sagrera i més tard a  Sant Andreu ( Barcelona) on em vaig iniciar en las lluites veïnals, com la recuperació de la Rambla de Sant Andreu i la lluita per una escola pública com la Pegaso.

Ja més tard i a Castellar del Vallès, on actualment visc, he mantingut el meu compromís  polític participant activament en la vida social, molt especialment en les AMPES, en diverses organitzacions com Castellar Sostenible , Assemblea d’aturats essent l’any  2003 regidor per ICV a l’ajuntament .

Actualment com soci de Som Energia participo activament en la seva difusió i en la lluita  contra del canvi climàtic i per la sobirania energètica 

Soc llicenciat en Econòmiques per la UAB, pots graduat en Economia i Gestió de la Administració pública, post grau de Gestió Fiscal, estudis no finalitzats de postgrau en el Pensament filosòfic i econòmic del sistema capitalista, així com altres estudis en la creació d’empreses, actualment a la universitat de l’Experiència  de la universitat de Barcelona cursant filosofia .

Estic jubilat  per tant amb molt de temps, he treballar en el mont de l’empresa priva així com durant molts anys l’administració local.

Estic interessat en poder formar part de la coordinadora per impulsar aquest nou subjecte polític,  puc aportar molta experiència tant política, intel·lectual i principalment  humana, essent aquest última, crec, la més important.

Gràcies pel vostre interès i  com deia el cantant : som més dels que ells volen i diuen