Juntes Podem

< Torna al llistat de candidatures

Catalunya necessita un nou projecte que segueixi fent créixer l’onada de canvi que vivim al nostre país. Una alternativa a l’hegemonia convergent que utilitza Catalunya com a negoci aplicant-li el 3%. Un projecte que doni solucions als reptes actuals i comenci a resoldre els futurs. Per això, les integrants d’aquest equip creiem en unir forces amb les que hem compartit viatge fins aquí i amb els que s’hi vulguin sumar. Perquè Juntes Podem aconseguir un govern del poble, pel poble i per al poble.

Rodríguez Sánchez

La lluita pels drets socials i la igualtat és el meu compromís per endinsar-me en aquest projecte. La nostra participació es fa imprescindible i què millor que fer-ho plegats.

Martos Reyes

Delegat sindical SF i responsable de l'Àrea d'Igualtat al cercle de El Vendrell. La motivació principal és fer del meu treball a Un País en Comú un camí per a tothom i on tothom tingui representació.

Rua Gonzalez

Sóc portaveu del Cercle Podem Ripollet i participem d’un Ajuntament del canvi, crec que aquesta experiència pot aportar en aquest nou projecte polític de guanyar un país per a la seva gent.

Bertomeu Goixens

A la primera reunió de Podem, em vaig sumar a un projecte que buscava irrompre al tauler polític amb prioritats clares i vocació guanyadora. Ara comença una nova etapa amb el mateix objectiu!

Albiach Satorres

Tenim la responsabilitat de construir una alternativa social, fraterna i radicalment democràtica a la Catalunya del 3%, on no sobri ningú, des de baix, amb respecte i lleialtat. Juntes Podem!

Aroca de Maya

Mare d’una nena de 3 anys i regidora a Molins de Rei. Vull canviar Catalunya des dels municipis i aquesta és l’eina i el punt de partida: construir un espai en comú. Juntes podem i juntes podrem!

Olivan Moreno

Des dels inicis de Podem BCN he treballat a organització creant espais que preguntin i escoltin. Construir col·lectivament i sumar des de la diversitat segueix sent imprescindible per guanyar.

Toro Recasens

Per experiència municipal, tinc la convicció que una confluència des del respecte, l'ètica, la fraternitat i els objectius clars, tot i les seves dificultats, és un projecte que no suma, multiplica.