Equip En Comú Podem

Xavier Domènech
Domènech Sampere

"Podem creure en el futur perquè el construïm amb les nostres mans"

Elisenda Alamany
Alamany Gutiérrez

Lligada a les lluites municipalistes, membre de les Candidatures Alternatives del Vallès, actualment és regidora de l'Ajuntament de Castellar del Vallès per Decidim Castellar.

Teresa Estany
Estany Profitós

Psicòloga Psicoanalista. "Per una pràctica política més reflexiva"

Joana Agudo
Agudo Bataller

Com a dona, treballadora i sindicalista penso que estem vivint importants moments per l'esquerra del nostre país. M'agradarà seguir lluitant, en l'àmbit polític en comú.

Paola Lo Cascio
Lo Cascio

Estudio el passat per a entendre el present e intentar canviar el futur.  Crec que a vegades s'ha de fer un pas endavant.

Núria Buenaventura
Buenaventura Puig

Mestra, amb el convenciment de que juntes i junts ho podem canviar tot, em presento per ajudar a construir aquest nou espai ple d’esperança d’un futur just.

Ernest Urtasun
Urtasun Domènech

Amb la candidatura d’En Comú Podem volem fer realitat el somni d’una nova força majoritària a Catalunya per guanyar la llibertat, la igualtat i la fraternitat.

Eva Balart
Balart Armengol

Després d’anys de lluites compartides amb tanta gent de les esquerres plurals, aquest és un moment històric: per fi constituirem un nou subjecte polític! Un pas decisiu per construir Un País en Comú.

Lucía Martín
Martín González

Enginyera química i Doctora en Ciències Ambientals. Membre del grup impulsor de la PAH a Barcelona. Actualment és diputada al Congrés per En Comú Podem

Núria Lozano
Lozano Montoya

Obrera del Metall, advocadessa i tècnica en PRL.Activista sindical i política per convicció. Hem de pensar en col·lectiu, compartir els problemes, decidir solucions i construir en comú un país pel 99%

Vicenç Navarro
Navarro López

No pot ser que Catalunya continuï a la cua de l'Europa social. El govern de Catalunya ha de canviar, per això dono suport a aquest nou espai polític.

Adrià Alemany
Alemany Salafranca

Llicenciat en Economia. Cofundador de la PAH l'any 2009 vinculat durant molts anys a moviments socials pel dret a a l'habitatge i la ciutat. Actualment treballant per un municipalisme transformador.

Xavier Matilla
Matilla Ayala

Arquitecte-urbanista, activitat professional en l’àmbit de la planificació i l’ordenació urbana i territorial. Actualment portaveu de TeC i cap de l’oposició a l’Ajuntament de Terrassa.

Héctor Sánchez
Sánchez Mira

Cardedeu. Biòleg. Pare d'un nen i una nena. És el moment de fer un pas endavant, perquè les idees no viuen sense organització.

Candela López
López Tagliafico

"Construir "un País en Comú", que configuri una veritable alternativa, per la transformació cap a una societat més oberta, inclusiva, cohesionada i socialment justa."

Marta Ribas
Ribas Frías

Aportar l’experiència acumulada per a construir un espai il·lusionador, amable, feminista i, sobretot, útil per a millorar les condicions de vida de la gent.

Aitor Hernández
Hernández Carr

Antropòleg i Doctor en polítiques públiques per l’UAB. Activisme centrat en la lluita contra la xenofòbia, la solidaritat amb els drets de la població palestina i una assemblea de barri del 15M.

Gemma Tarafa
Tarafa Orpinell

Comissionada de salut a l'Ajuntament de BCN. Treballem per una salut universal, pública i de qualitat.

Marc Parés
Parés Franzi

Sóc professor del Departament de Geografia de la UAB i investigador de l'IGOP. Com a independent espero poder contribuir a fer aquest espai polític més ampli i plural.

Eloi Badia
Badia Casas

Compromès amb la lluita per la gestió pública del béns comuns,actualment és regidor de Presidència, Aigua, Energia i Gràcia de l'Ajuntament de Barcelona i vicepresident de Mediambient de l'AMB

Marc Grau
Grau Solés

Terrassa. Politòleg i doctor en Psicologia Social per la (UAB), actualment és cap de gabinet i coordinador del grup parlamentari al Congrés dels Diputats.

David Cid
Cid Colomer

Crec que ara junts i juntes tenim la oportunitat de guanyar Catalunya per a la seva gent. Som-hi!

Susanna Segovia
Segovia Sánchez

Currant militant pel Bcomu, somiant per construir un país més just i feminista que faci possible conciliar la vida familiar amb l'activisme polític.

Joan Josep Nuet
Nuet i Pujals

Coordinador general d’EUiA. Diputat al Parlament de Catalunya, participo d’Un País en Comú perquè és l’instrument perquè la Catalunya de la majoria social s'obri pas.

Gerardo Pisarello
Pisarello Prados

Cal construir alternatives. Dins i fora de les institucions. Ho estem fent a les ciutats. L’impuls municipalista ha de servir per conquerir sobirania i guanyar un país en comú i en fraternitat