Equip En Comú Podem

Ada Colau
Colau Ballano

Alcaldessa de Barcelona

Xavi Martínez
Martínez Ramírez

Terrassa.Treballador social, Actualment és coordinador del servei de valoració de la dependència del Vallès Occidental Oest. Regidor Ajuntament de Terrassa.

Jordi Bonet
Bonet i Martí

Professor associat de Ciència Política

Diosdado Toledano
Toledano González

Activista social i altermundista. Acomiadat de SEAT per defensar els drets laborals. Ara defenso els drets de les persones sense feina i participo en la lluita contra la pobresa i la desigualtat.

Hakima Abdoun
Abdoun

Soc Hakima Abdoun, vinc dels moviments socials i de la defensa dels drets humans. Ara he decidit donar un pas endavant per continuar la meva lluita i ser la veu de moltes dones silenciades.

Anna Maria González
González Montes

M'implico a Un País En Comú per seguir transformant els nostres barris des del municipalisme per un país amb igualtat i drets socials per a totes i tots.

Mar García
García Puig

Vull participar en la construcció d'un nou subjecte polític català que tingui la justícia de gènere com a principi irrenunciable i que faci de la cultura un dret universal.

Quim Sopena
Sopena Lizcano

Cal construir alternatives des de  les lluites que canviïn l’actual estat de manca de drets, cal treballar pel bé de la majoria, pel bé comú.

Fèlix Alonso
Alonso Cantorné

"Sumant per fer un País En Comú. Farem que Catalunya sigui sobirana i fraterna amb la seva gent i el seu entorn, i solidària amb la resta de pobles que volen construir un món mes just."

Maria Freixanet
Freixanet Mateo

Convençuda que estem fent una cosa gran: una organització al servei de la majoria, de la gent humil, de la gent comú. Crec en la solidaritat com a mesura de totes les coses. ¡Hasta la ternura siempre!

Agnès Petit
Petit i Estrenjer

Terrassa, Educadora Social. Ha desenvolupat la seva tasca professional en els àmbits de joventut, lleure educatiu, plans de barris i participació ciutadana a l’Ajuntament de Terrassa.

Cristina Bigordà
Bigordà Vargas

Educadora social i activista feminista. Fer un país en comú per fer possibles noves formes de viure i de relacionar-nos sanes i lliures, en una societat i un planeta que abraci el somni feminista.

Nora Sánchez
Sánchez Oussedik

Barcelona.Comunista, feminista i mare d'una nena.Sóc professora de didàctica de la ciència a la UB. No concebo passar per aquest món sense intentar canviar-lo. Necessitem organitzar-nos per guanyar.

Mercedes Vidal
Vidal Lago

Sóc regidora a Barcelona. Participar a Un país En Comú representa l'oportunitat d’estendre l'experiència de confluència de Barcelona, tan il·lusionant, a la resta del país.

Laura Pérez
Pérez Castaño

Feminista compromesa, ara Regidora a l'Ajuntament de Barcelona. I amb ganes de sumar pel canvi a Catalunya. En comú.

Josep Vendrell
Vendrell Gardeñes

La unitat és un deure cap a tota la gent treballadora a qui els poderosos volen empobrida, humiliada i, sobretot, dividida. La unitat és el camí per construir un nou país.

Silvia González
González Laá

Per aportar treball i creativitat, per transmetre qui som i què volem, des de la veritat, l’honestedat i la il·lusió.

Laia Rosich
Rosich Solé

Igualadina establerta a Sant Antoni, Barcelona. Psicòloga i activista feminista, experta en l'abordatge de les violències masclistes. 

Gala Pin
Pin Ferrando

"Un municipalisme fort i sobirà necessita d'un país en Comú"

Marco Aparicio
Aparicio Wilhelmi

Professor d'Universitat Pública. "Desprivatitzem les vides, desmercantilitzem les necessitats."

Laura Rozalen
Rozalen Piñero

Cerdanyola del Vallès. Participo d’Un País En Comú per aconseguir un país pel jovent que lluita pels drets laborals i socials i per les utopies quotidianes.

Munsa Mompió
Mompió Gallart

La gent jove necessitem un canvi que no només ens permeti tenir un futur sinó construir un present propi i autònom. Ara és el moment d'unir-nos per fer possible a Catalunya l'alternativa.

Maria Assumpció Franquesa
Franquesa Segura

Cal un altre país on els drets socials i els nacionals siguin el motor perquè el 99% de la població millori les condicions de vida i perquè tinguem la República Catalana. Fem un país en comú.

Alba Blanco
Blanco Ruiz

Mare. Politòloga i activista en la solidaritat i l'internacionalisme. Volem fer d'UPeC el motor del canvi a Catalunya que sumi a la construcció d'un nou món solidari, feminista i amb justícia social

Iolanda Sanchez
Sánchez Alcaraz

“L’esperança és l’alè que guia la lluita, la vida i fa humanitat. La gent comuna construirem esperança”.

Víctor Catalan
Catalan Casas

Em sumo a una candidatura que treballa per la defensa del nostre territori dels projectes especulatius al litoral!

Aina Vidal
Vidal Sanz

Gracienca, ecologista i feminista. Diputada al Congrés per En Comú Podem i Co-coordinadora d'Iniciativa Barcelona. “Per una vida digna de ser viscuda per totes i tots, let's rock!

Dolores Castro
Castro Leiva

Il·lusionada i convençuda que amb el nou subjecte polític que estem construint treure'm l'hegemonia a la dreta i recuperarem els drets arrabassats a les classes populars. La unitat és el camí.

Laia Ortiz
Ortiz Castellví

L’optimisme de saber que sí que es pot, que hi ha una alternativa social, feminista, ecologista i pel dret a decidir, perquè ho estem fent a l’Ajuntament de Barcelona, i ho farem a Catalunya.

Anna Rius
Rius Ulldemolins

Feminista i mare. Doctora en biomedicina, especialitzada en salut pública i veïna de Terrassa on és regidora per Terrassa en comú.

Carlos del Barrio
del Barrio Quesada

Barcelona. Sindicalista de les industries de la construcció i prevencionista.‪ És el moment de sumar projectes amb les persones que lluitem per un món més just, solidari i millor.

Oriol Arcas
Arcas Abella

Doctor en arquitectura de computadors treballant al sector privat, activista per una universitat popular i de qualitat."Vull desbordar aquest sistema amb Un País en Comú per canviar el món!"

Joan Mena
Mena i Arca

Sabadell. Professor interí a Secundària. Formo part d'Un País En Comú perquè vull construir una Catalunya més justa, més neta i més lliure des de la unitat d'acció de les classes populars.

Pino Delàs
Delàs Martí

Pagès i productor de porcí ecològic a l'Empordà, Treballo per una alternativa real al model agrícola i ramader industrial. Crec en una humanitat justa i lliure en un planeta habitable. Visca la Terra

Andrés Querol
Querol Muñoz

La possibilitat de construir una força política capaç de que la ciutadania reconquerim les institucions que haurien d'estar al nostre servei m'ha portat a mullar-me per un País en Comú.

Marina Pifarré
Pifarré Rovira

Volem una producció ecològica i de proximitat!! Fem un pas endavant!!!"

 

Joan Subirats
Subirats Humet

Voluntat de contribuir, des de la meva experiència i trajectòria, a la construcció d'un nou espai polític a Catalunya que ajudi a reforçar les capacitats col·lectives.

Lluís Filella
Filella Carballo

Venim de lluny i en comú anirem més lluny encara!

Jesús M. Sánchez
Sánchez Gracia

Soy asalariado mileurista. Trabajo de mantenimiento en un ayuntamiento pequeño. Estoy implicado en movimientos sociales desde joven CNT, Grupos libertarios y ahora activista por derecho a la vivienda.

Toni Ribas
Ribas Bravo

Empordanès afincat a Gràcia, activista ambiental i polític. Commoner al 100%. Lluito per recuperar la justícia social i ambiental (sense una no hi haurà l'altre).

Maria Isabel Martínez
Martínez Soriano

Torrelles de Llobregat. Treballadora de l'Administració i regidora, m’implico a Un País en Comú amb la il·lusió de contribuir a aixecar en comú un nou país més lliure, equitatiu, social i igualitari.

Sara Vilà
Vilà Galán

Rosselló. Llicenciada en filosofia per la UB. Vull treballar per un País que no perdi mai de vista la solidaritat internacional i la necessitat de defensar els Drets Humans a Catalunya i arreu del món

Cristina Bedmar
Bedmar Batalla

Barcelona. Vinc del front estudiantil i juvenil. Crec en un projecte il·lusionant que ens permeti lluitar en comú per la classe treballadora des del feminisme i la radicalitat democràtica.

Maria Corrales
Corrales Pons

Periodista. Començo a participar en política a través del 15M i, he participat de diferents espais i moviments per a la transformació social a Catalunya

Aïda Llauradó
Llauradó Álvarez

Amb moltes ganes de construir espais de solidaritat i justícia, treballant conjuntament per un projecte comú on tothom se'n senti part. I,per ser útils i estar sempre al costat de la ciutadania.

David Companyon
Companyon i Costa

Barcelona. Activista social i polític. Somnio un país on la llibertat, la igualtat i la fraternitat siguin reals, una Catalunya justa, solidària i republicana.

Quim Pérez
Pérez i Gómez (Quim Pérez)

Entre la ribera dreta i l'esquerra del Besòs,a peu mateix de la Serralada Marina. Gallecs verd i agrícola. El meravellós Montseny. Quin patrimoni natural a preservar! Quants drets humans per respectar

Marina López
López Planella

Sempre he pensat que si volem canviar les coses hi hem de posar la pell. Ara que comencem a treballar plegats per un país més just, també m'arremango per fer-ho possible.

Llorenç Planagumà
Planagumà Guàrdia

per la igualtat,... en definitiva una lluita pels bens comuns. Per això cal establir aliances entre totes les lluites.

 

Rosa Cañadell
Cañadell Pascual

“Cal lluitar contra les injustícies socials, des de les institucions i des del carrer”

Cristina Pina
Pina Gómez

Activista contra el TTIP i altres moviments denunciant la impunitat de les multinacionals. En aquest nou espai vull lluitar per posar les persones al centre.

Montserrat Busquets
Busquets i Gubau

Mestra i orientadora jubilada. He estat implicada en diversos moviments socials. He participat en les lluites del sector de l’ensenyament i en moviments veïnals i feministes.

Margarida Fité
Fité i GIrvés

Amb il·lusió per participar i implicar-me en polítiques que treballin amb i per les persones, que permetin transformar i interrogar conjuntament la nostra realitat perquè sigui més justa i igualitària

Alexandra Sevilla
Sevilla Oliveras

Tinc la sensació d’estar vivint dies que recordaré sempre. I tinc el privilegi d’assistir a veure com neix i creix una esperança de canvi per a moltes persones.

Janet Sanz
Sanz Cid

A Barcelona la gent comú va ser capaç de fer possible l'impossible posant la ciutat al servei de la gent senzilla,ara hem de construir la Catalunya popular que garanteixi drets i llibertats per tothom

Moisès Subirana
Subirana Iborra

Vinculat als moviments de remunicipalització de l'aigua i la seva lluita perquè es gestioni com a bé comú que és. Participo a Barcelona en Comú, una escola política i humana formidable.

Laura Massana
Massana Mas

Sumar i treballar per construir l'alternativa política que porti a Catalunya a ser un País socialment just, on la diversitat no comporti desigualtat ni entre persones ni entre els diversos territoris.

Jordi Gil
Gil Dorado

No hi haurà un bon futur sense una educació pública, laica i de qualitat.

Jordi Manils
Manils Tavío

Construir juntes una nova hegemonia social, cultural i política, és un repte immens, emocionant i il·lusionador.

Olaya - Lourdes Checa
Checa Pérez

L’Hospitalet de Llobregat. Advocadessa, lligada a les lluites socials i veïnals i socials del meu municipi. Hem de lluitar en comú perquè no hi hagi cap lloc a on no es respectin els drets humans.

Enric Tello
Tello Aragay

Ecologisme Social: Ciutat, Energia, Territori, Paisatge, Sobirania Alimentària, Món Rural, Economia Solidària, Ordenació del Territori, Biodiversitat Serveis Ecosistèmics, Aigua, Residus, Mobilitat..

Laura Campos
Campos Ferrer

“Un país en Comú construint alternatives des del municipalisme transformador, progressista i d’esquerres”

Jaume Moya
Moya Matas

‪Llicenciat en dret, diputat al Congrés i portaveu de Justícia.‬ ‪La il·lusió,el compromís i el convenciment que un món just, sostenible i feliç és possible són les energies renovables del meu treball

Josep Sementé
Sementé Moyà

"Volem fer un nou país"

Sandra Ezquerra
Ezquerra Samper

La política institucional ha d'estar al servei dels canvis impulsats des dels barris, els carrers i les places.El feminisme és un camí de no retorn i treballo per a que cada dia se'n contagiï més gent

Pere Saura
Saura Pérez

"Un projecte per el País i per les persones."

Rafa Duarte
Duarte Molina

“No es la conciencia del hombre la que determina su ser, sino por el contrario, es su ser social el que determina su conciencia”.

Ramon Arnabat
Arnabat Mata

Historiador, penedesenc i activista social i cultural. "Amb el pessimisme de la raó i l`optimisme de la voluntat ho farem possible."

Laura Bergés
Bergés Saura

"M'il·lusiona el projecte d'un país en comú: persones apostant per persones, la unió gent desconeguda i diversa, per fer front a un sistema agressivament injust."

José Garriga
Garriga Simó

Barcelona. Activista veïnal. "Lluitar sempre contra les desigualtats”

 

Marcelo Expósito
Expósito Prieto

Saldremos de la crisis con más democracia, y no con menos: el futuro es nuestro y lo haremos en común.

Helena Motos
Motos Hervàs

Cal que el dret al treball, l'educació, la salut i l'habitatge siguin drets fonamentals de ciutadania.
 

Joan Berlanga
Berlanga Sarraseca

“Professor d’institut. Intento aportar el meu gra de sorra des d’ICV, Unitat pel Canvi i ara a Un País en Comú, perquè els que treballem junts a les lluites socials també ho fem a les institucions"

Josep M. Balcells
Balcells Gené

Llicenciat Filosofia. Periodista-Món comunicació. TVE, Ràdio 4, BTV, COM RàDIO. Diputat al Parlament de Catalunya per Ciutadans pel Canvi. VIII legislatura. Jubilat.

Adelina Escandell
Escandell Grases

Barcelona. Mestra i llicenciada en Psicologia. Feminista. Sóc presidenta de la Fundació l'Alternativa, i he treballat tota la meva vida en l'escola pública.

Marc Rius
Rius Pinies

Hem d'aprofitar l'oportunitat de construir una cooperativa política, un PSUC del segle XXI amb vocació de majories. Un espai d'esquerra, ecologia i llibertat.

Raül Sancho
Sancho García-Serrano

Sant Andreu de Palomar. Treballo de tècnic en sistemes. Vull posar tota la meva força i voluntat perquè Un País En Comú esdevingui l'eina més útil per construir un país just, equitatiu i fratern.

Jaume Asens
Asens Llodrà

Barcelona, tinent alcaldia de BCN. Advocat i activista dels DDHH

Ramon Font
Font Herrera

Per primer cop tenim un projecte comú amb la suma de les esquerres que posa pel davant de tot les persones.

Pere Camps
Camps i Campos

Activista cultural

“Sense cultura, guanyen ells!”

Joan Salmerón
Salmerón Crosas

Blanes. Sóc regidor. Aquest és un projecte encoratjador i necessari perquè la classe treballadora no perdi drets ni llibertats, i pugui participar en la reconstrucció d’un país malmès per la corrupció

Alba Aguilà
Aguilà Manchó

Rubí. Treballadora Social. La lluita pels drets de totes ha de ser clau per a construïr un nou país. El capitalisme i el patriarcat només es combaten si lluitem en comú.

Jordi Jordan
Jordan Farnós

Crec que aquesta és la candidatura millor perquè el nou espai polític faci possible una Catalunya més justa on tots els territoris tinguem les mateixes oportunitats.

Lídia Muñoz
Muñoz Cáceres

Unim les nostres forces, lluitem en Comú per aconseguir el gran repte d'assolir una societat lliure i igualitària.

Pau Gonzàlez
Gonzàlez Val

Són temps d'incertesa i de canvi, i entre tots i totes, en comú, hem de fer que aquest canvi sigui per l'apoderament de la ciutadania, l'equitat i la justícia social.

Marc Verneda
Verneda Urbano

Sentmenat. De professió electricista, soc regidor i ex alcalde del meu poble. Els joves som la llavor del canvi, fem un pas endavant perquè ningú no quedi enrere.

Isabel Bou
Bou Bayona

Lingüista computacional, directora de projectes de software. Calafell i Barcelona. Des de la il·lusió d'una visió ètica, progressista i innovadora pel nostre país.

Francesc Matas Salla
Matas Salla

Estrateg d’ideari solidari.Compromès amb la innovació social, els drets universals, les llibertats i la igualtat de les persones. De convicció republicana i treballadora. Una gota de la revolució comú

Maria José Calvo
Calvo Padilla

Municipalisme  /  Participació i Transparència.

José Antonio Montero
Montero Domínguez

Montornès del Vallès. Psicòleg i educador social. Ara fent d’alcalde i implicat en construir alternatives des del municipalisme, amb Un País en Comú lluitaré per construir un país més just i solidari.

Concepció Gavilán
Gavilán Guerrero

Formar part dels òrgans transitoris de coordinació és contribuir a la creació d'espais de debat oberts, transparents i participatius on tothom se senti benvingut i representat.

Ernest Marco
Marco Urrea

Visc al Poble Sec (Barcelona), sóc professor d'enginyeria química a la UAB i en els darrers anys he he participat activament en el moviment pel dret a l'habitatge.

Sònia Farré
Farré i Fidalgo

Sant Joan Despí. "Construir una eina útil i empoderadora per a les classes popular."

Jordi Borja
Borja Sebastià

"Vivim un renaixement. Ens retrobem esquerres noves i innovadores amb arrels antigues i esquerres històriques de resistència i esperança. Per un país en comú, just i amable"

Hortènsia Grau
Grau Juan

Farem un país en comú per preservar els bens comuns i ho farem amb alegria, que és la major revolució.

Toni Salado
Salado Pérez

Activista social i polític, amb el moviment estudiantil com a primera escola. Llibertat, Igualtat, i Fraternitat són possibles lluitant en comú, per això vull una nova eina unitària de canvi.