Som Maresme

< Torna al llistat de candidatures

Corrupció, desnonaments, pobresa... són elements que sempre han preocupat els integrants d'aquesta llista i que ens han portat a actuar, a buscar solucions. Amb el 15-M la gent corrent va deixar de lamentar-se i amb PODEM vam començar a somriure. Som de Podem del Maresme i ara encenem un foc nou per cremar vicis vells i seguir il·luminant el sentit de la lluita. Hem estat amb PODEM des del moment 0, i ara, amb una empenta renovada, estem i estarem amb la confluència també des del moment 0.

Ricard Molins Boixados

Sóc secretari de la Junta Directiva de la Fundació AFANOC, la tasca de la qual ha merescut el premi Creu de Sant Jordi 2016. Sempre he lluitat pels drets dels treballadors i les seves famílies.

Maria Rosa Ribas Pertegaz

Jubilada que faig voluntariat per ajudar els altres, des de fa uns anys completament indignada per la situació, per això em vaig fer de Podem i crec que hem de ser coherents amb els nostres principis.

Leo Cintas Torres

Sóc cambrera preocupada pel patiment de la gent corrent. La crisi em va fer obrir els ulls i em vaig ficar a Podem per fer fora aquells que ens roben. Ara la seva feina ha de seguir amb la confluència

Carlos González Fernández

[Aquesta persona s'ha donat de baixa d'aquesta candidatura. Continua apareixent a la cabina de votació, però els vots que obtingui es retiraran i no serà considerada al recompte.]

Santiago Fernández Martínez

Porto 22 anys a CC.OO., sóc enllaç sindical d'ALSTOM. He defensat sempre els drets dels treballadors i m’adono de la gestió nefasta del PP i de CiU. Hem de canviar-ho ja! 

Indi Suhail Meza Rodríguez

Activista política municipal en l'àmbit de benestar social i immigració, militant d’ICV i activa a SOM CANET. M'apunto a Som Maresme perquè treballant junts podem canviar els nostres pobles.

Enric Rivera López

[Aquesta persona s'ha donat de baixa d'aquesta candidatura. Continua apareixent a la cabina de votació, però els vots que obtingui es retiraran i no serà considerada al recompte.]

María del Carmen Mudarra Rosales

Me interesa la naturaleza, el reciclaje, la cultura, la buena gestión de los recursos. Con un equipo decidido y la ayuda de todos podemos tirar para delante.

Isabel Navarro Sánchez

Comercial de gabinet jurídic, busco una opció política clarament i netament d’esquerres. L’he trobada amb els companys de Podem del Maresme i hem d’unir esforços amb companys d’altres orígens.

M. Isabel Rodríguez Cazorla

Me presento en este proyecto con gente del Maresme porque finalmente he encontrado con quien comparto ideales: acabar con la corrupción, mejorar el sistema educativo, recuperar la sanidad robada.

Pedro Sáez Álvarez

Me gusta el trabajo en equipo, con objetivos marcados, en fecha y forma. Nuestro objetivo: una sociedad más justa, que Podemos ya reivindicaba. Con el esfuerzo de todos podemos  estar más cerca.

Antonio Fernández Cervantes

Hace 3 años el pueblo dijo “¡basta! de recortar los derechos”. De ahí mi militancia en Podemos. Me motiva formar parte de este proyecto para iluminar las sombras creadas por gobernantes deshonestos.

Ignacio Arroyo Calero

Tinc estudis de periodisme i sóc dissenyador web. És necessària la transformació de la societat des dels valors i l’ètica i em rebel·lo, com a jove que sóc, contra les injustícies.

Mª Carmen Carrión Abellán

Podem ha suposat l'obertura d'una finestra de possibilitat per trobar solucions a molts dels problemes sanitaris i socials que tenim a l'actualitat, que em preocupen especialment perquè sóc infermera.

Joan Carles Cerdán Rossell

Delegat sindical de CATAC des de fa 20 anys, bomber de la Generalitat i enginyer agrònom. Estic aquí perquè vull un país igual per a tots i lliure de xoriços, ni més ni menys.

Lidia Almeida Quintana

Sóc infermera jubilada i crec que això m'ha fet sensible al patiment dels més desafavorits. M'he decidit a aquesta edat a intentar aconseguir un futur millor per als més joves.